SAPCA SNAPBACK THE GOLDEN SKULL / BEST PRICE

SAPCA SNAPBACK THE GOLDEN SKULL / BEST PRICE

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 49.00 Lei
29.00 Lei
Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu capse la spate. Material 100% bumbac, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. – Skull Flat Bill Snapback Cap – Adjustable Snapback for Great Fit – Perfect for Athletic or Everyday Wear – One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu capse la spate. Material 100% bumbac, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

– Skull Flat Bill Snapback Cap
– Adjustable Snapback for Great Fit
– Perfect for Athletic or Everyday Wear
– One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.