Sapca Tactica Honor and Respect 100% Bumbac

Sapca Tactica Honor and Respect 100% Bumbac

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, aceasta sapca are marimea universala, se regleaza cu scai la spate. Banda fina si subțire albastră este un simbol al respectului și al sprijinului pentru polițiști și oficialii responsabli in aplicarea legilor. Produs Importat din USA 100% Bumbac cu broderie de inalta calitate Made in Vietnam / China Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, aceasta sapca are marimea universala, se regleaza cu scai la spate.

Banda fina si subțire albastră este un simbol al respectului și al sprijinului pentru polițiști și oficialii responsabli in aplicarea legilor. 

Produs Importat din USA
100% Bumbac cu broderie de inalta calitate
Made in Vietnam / China
Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai.
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.