SAPCA TEXAS BLACK BROWN COD T1

SAPCA TEXAS BLACK BROWN COD T1

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

39.00 Lei
Produs Importat din USA 100% Acrylic cu broderie de inalta calitate Made in Vietnam / China Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere cu scai. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de livrare 17 lei oriunde in tara. – Baseball Cap – 100% Acrylic – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Produs Importat din USA
100% Acrylic cu broderie de inalta calitate
Made in Vietnam / China
Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere cu scai.
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de livrare 17 lei oriunde in tara.

– Baseball Cap
– 100% Acrylic
– Adjustable Velcro Closure
– One Size Fits Most

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

New! SAPCA BLEUMARIN BEST PRICE/QUALITY COD 7013

Sapca raport calitate/pret excelent, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 100% acrylic/poliester, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 17 lei, oriunde in tara. – 100% Acrylic/Poliester – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most. Import from USA. Made in Vietnam.
25.00 Lei