SAPCA US AIR FORCE LICENTA OFICIALA BLACK COD 8

SAPCA US AIR FORCE LICENTA OFICIALA BLACK COD 8

Preț vechi: 79.00 Lei
49.00 Lei
Broderie de inalta calitate, marime universala, se inchide cu scai la spate. Produs cu licenta oficiala US Air Force. Made in Vietnam. Material 100% BUMBAC, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. PROMOTIE! Aceasta sapca, si sepcile acelasi model codul 8 si 9 se ofera gratuit la achizitionanea oricarei geci de pe site. Promotie valabila pana la data de 3o noiembrie in limita stocului disponibil.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Broderie de inalta calitate, marime universala, se inchide cu scai la spate. Produs cu licenta oficiala US Air Force.
Made in Vietnam. Material 100% BUMBAC, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

PROMOTIE! Aceasta sapca, si sepcile acelasi model codul 8 si 9 se ofera gratuit la achizitionanea oricarei geci de pe site. Promotie valabila pana la data de 3o noiembrie in limita stocului disponibil.