SAPCA USA ARMY VETERAN CAMO GREY

SAPCA USA ARMY VETERAN CAMO GREY

Preț vechi: 89.00 Lei
49.00 Lei
SKU: 866
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

• Importat din USA, Produs cu licenta oficiala US Army. \n• Marime universala, sapca este reglabila, cu scai la spate. Calitate excelenta, emblema centrala si cea laterala este brodata. La fel si textul VETERAN ce apare atat pe panoul central cat si pe cozoroc, steguletul lateral este brodat. \n• 100% Bumbac \n• Finisaj placut la purtat. \n• Raport calitate/pret…excelent si irezistibil! \n \nProdus Made Vietnam. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

SAPCA NYPD LICENTA OFICIALA CU BRODERIE

Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.
59.00 Lei 49.00 Lei

Deluxe Operation Enduring Freedom Cap

129.00 Lei 79.00 Lei

SAPCA AMERICAN USA EAGLE BURGUNDY COD 38

Sapca cu broderie de inalta calitate, marimea este universala, se ajusteaza cu scai la spate. Material 100% acrylic, rezistent la purtare, forma sepcii avand cozorcul intarit se pastreaza in timp. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. – 100% Acrylic – Adjustable Velcro Closure – One Size Fits Most. Import from USA. Made in China.
59.00 Lei 39.00 Lei