SAPCA WHISKEY BIKER

SAPCA WHISKEY BIKER

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 129.00 Lei
69.00 Lei
SKU: 840
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Daca sunteți in cautarea unui CADOU SPECIAL, atunci ati gasit exact ce va doriti! \n \nSapca este fabricata din poliester structurat foarte placut la purtat cu broderie de inalta calitate,  calitate premium, made in China, Import USA. Sapca are marimea universala, se regleaza cu scai la spate. \n \nComanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport, oriunde in tara, 15 lei.

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

Bandana Skull & Crossbones

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Bandana Skull & Crossbones este confectionata 100% din bumbac. Marimea este universala. Produs importat din USA. Made in China.
29.00 Lei

TRICOU BIKE LIFE Black

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK. In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata. It’s out with the archaic horse and in with the horse-power! The Reaper has a new mode of transport – reaping just became a whole lot faster. Besides, can a horse do this? T-Shirt Black is made of Top Quality 100% Cotton, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.
99.00 Lei