TERMENI SI CONDITII

  1.     Informaţii despre companie

 

OFERTA TEMPORARA. LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 100 LEI. PERIOADA 11.02.2023-14.02.2023.

Website-ul WWW.VREAUSAPCA.RO. este proprietatea companiei REXFORD COMMUNICATION fiind administrat si actualizat de catre firma mentionata mai sus. Ultima actualizare: 11 februarie 2023..

 

Sediul social este in Iasi, Şos. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 4, bl. A11, parter, ap. 6, cam. 1, societatea este înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iaşi sub nr. J22/152/2018 și C.U.I. 38743800.  TVA pentru EU este RO38829830.

Punct de lucru si showroom: Bucuresti, Strada Lantului 3B.

  1.     Condiţii generale

 

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea REXFORD COMMUNICATION (denumită în continuare “REXFORD COMMUNICATION , „nouă ” sau „noi”, pe site-ul WWW.VREAUSAPCA.RO ).

 

Prin utilizarea WWW.VREAUSAPCA.RO şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

 

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au rezidență sau o altă adresă în România (excluzând companii de redirecționare a adresei) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe WWW.VREAUSAPCA.RO la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe WWW.VREAUSAPCA.RO la momentul plasării comenzii.

 

  1.     Preţurile şi costul de livrare

 Preţurile afişate pe WWW.VREAUSAPCA.RO  includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ costul de livrare.

      4. Cost de livrare: 17 lei oriunde pe teritoriu Romaniei.

 

 Costul de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare al comenzii.

  1.     Plasarea comenzii de catre dumneavoastra

 

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul WWW.VREAUSAPCA.RO prin telefon sau prin e-mail folosind adresa de e-mail: [email protected].

Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii.

  1.     Livrare comenzilor

 

Livrarea comenzilor dumneavoastra se face prin Fan Courier.

Timp de livare: 24 de ore de la plasarea comenzii in timpul saptamanii de luni pana vineri. In cazul in care comanda este plasata vineri va rugam sa specificati daca doriti livrarea in ziua de sambata. Pentru comenzi plasate in week-end timpul de livrare este de 48 de ore.

In cazul in care plata comenzii se face prin ordin de plata livrarea produselor este conditionata de primirea in contul bancii nostre a contra-valorii comenzii dumneavoastra.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine si termenul de livrare estimat.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să ne contactaţi la M: 0740 435 134 sau prin e-mail: [email protected].

 

  1.     Anularea comenzii

 

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 14 de la primirea produselor comandate.

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare prin e-mail la [email protected].sau sa ne contactati prin telefon la: M: 0740 435 134.

 

Rambursarea se face utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 3 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele.

       8. Returnarea produselor

 

WWW.VREAUSAPCA.RO garantează o rambursare integrala cu condiţia ca toate produsele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că produsele nu trebuie să fi fost deteriorate, modificate şi că orice eticheta a produsului sau a coletului trebuie să fie intacta. Nu se returneaza taxele de transport.

         9. Modalitati de plată

 

1. Online cu card bancar: Visa sau MasterCard.

     Platile online vor fi procesate prin intermediul platformei MobilPay, in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

2. Numerar sau ramburs. Modalitatea este valabila pentru cumparaturi de maxim 5000 de lei.

     Firma de curierat colaboratoare este Fan Courier.

3. Ordin de plata (Veti primi proforma cu detaliile de plata imediat dupa plasarea comenzii).

4. Depunere de numerar direct in contul bancii noastre.

 

        11. Erori de tiparire

 WWW.VREAUSAPCA.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, REXFORD COMMUNICATION isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

       12. Daune la transport

 

Daca produsele livrate dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la [email protected] si are dreptul de a refuza ridicarea produsului.

Folosind site-ul WWW.VREAUSAPCA.RO sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu

Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul WWW.VREAUSAPCA.RO. REXFORD COMMUNICATION isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site.

Fiți la curent cu orice schimbare efectuată în cadrul acestei Politici de confidențialitate vizitând pagina noastră web. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.