The JOKER – Hanorac

The JOKER – Hanorac

Preț vechi: 199.00 Lei
149.00 Lei
Hanoracul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK. Desenul este fata si spate. Fata este cu skeletonul in trefla iar spatele este cu skeletonul cu cartile de joc. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Hanoracul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK.  Desenul este fata si spate. Fata este cu skeletonul in trefla iar spatele este cu skeletonul cu cartile de joc.

In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs.

Life is a game to be gambled away. The Grim Reaper bursts forth from the background, clutching the Dead Man’s Hand in his fingertips while the flames of Damnation dance around his cloak menacingly. Are you in luck….or has yours just ran out?

Longsleeve T-Shirt Black is made of Top Quality 100% Cotton, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes.