THE PATRIOT YELLOW

THE PATRIOT YELLOW

Preț vechi: 149.00 Lei
119.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. CELE MAI TARI TRICOURI MMA, ROCK & MOTO! Distruge monotonia și innoineste-te cu un tricou ATÂT DE COOL! In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie MMA si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata.
SKU: 45
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

100% Bumbac
Made in USA
A se spala cu apa rece
A se lasa la uscat in mod natural
A nu se albi sau folosi fierul de calcat

Respecta marimile europene

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.

CELE MAI TARI TRICOURI MMA, ROCK & MOTO! Distruge monotonia și innoineste-te cu un tricou ATÂT DE COOL!

In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie MMA si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata.