TRICOU Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed)

TRICOU Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed)

Preț vechi: 129.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed) este conceput pentru a onora tot personalul militar desfășurat în străinătate. Marimi de la M la 3XL. Cu un croi pentru o tinut atletica, este perfect pentru noul sezon, asorteaza-l cu sapca, ENDURING FREEDOM, de exemplu, se va potrivi perfect! Cmpozitie, bumbac cu poliester pentru un confort sportit la purtat. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm 4XL: 72 cm 5XL: 74 cm Remember Everyone Deployed with Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-shirt. Support Those Deployed With Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-Shirt Slightly Smaller Chest, Smaller Armholes And Smaller Sleeve Opening For A More Athletic Fit And Style Super Soft Cotton/Poly Ring Spun Material Center Chest Graphic Designed To Honor All Military Personnel Deployed Overseas Tagless Label And Inset Collar For Maximum Comfort
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul Athletic Fit R.E.D. (Remember Everyone Deployed) este conceput pentru a onora tot personalul militar desfășurat în străinătate.

Marimi de la M la 3XL. Cu un croi pentru o tinut atletica, este perfect pentru noul sezon, asorteaza-l cu sapca, ENDURING FREEDOM, de exemplu, se va potrivi perfect! Cmpozitie, bumbac cu poliester pentru un confort sportit la purtat.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul.

S: 46 cm

M: 48 cm

L: 53.4 cm

XL: 58.4 cm

2XL: 64 cm

3XL: 68.5 cm

4XL: 72 cm

5XL: 74 cm

Remember Everyone Deployed with Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-shirt.

Support Those Deployed With Rothco’s Athletic Fit R.E.D. T-Shirt
Slightly Smaller Chest, Smaller Armholes And Smaller Sleeve Opening For A More Athletic Fit And Style
Super Soft Cotton/Poly Ring Spun Material
Center Chest Graphic Designed To Honor All Military Personnel Deployed Overseas
Tagless Label And Inset Collar For Maximum Comfort

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

Sapca Premium Desert Camo/Black Bi Color 100% Bumbac

Sapca 100% Bumbac, in doua tonuri, avand cozorocul in print digital camo desert, perfecta pentru a o asorta atat cu imbracaminte camouflage cat si simpla. Calitatea este excelenta, iar pretul…IREZISTIBIL! Marime universala, sapca este prevazuta cu inchidere de tip scai la spate. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Produs Importat din USA. Made in China.
89.00 Lei 25.00 Lei