Tricou Come & Take It Marimi pana la 2XL

Tricou Come & Take It Marimi pana la 2XL

89.00 Lei
Tricoul Come & Take It de la Rothco include sloganul istoric „Come And Take It”, folosit pentru prima dată de un rege spartan ca o declarație de sfidare. Imaginea detaliată a unui șarpe și a unei puști cu textul „Come And Take It” sunt imprimate pe partea din față a acestui tricou. Tricoul grafic Come And Take It este construit dintr-un amestec de bumbac și poliester pentru o combinație câștigătoare de confort imbatabil și durabilitate robustă. Excelent pentru uz militar, echipele Airsoft și moda de zi cu zi. Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. Compozitie 60% bumbac, 40% polyester. M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul Come & Take It de la Rothco include sloganul istoric „Come And Take It”, folosit pentru prima dată de un rege spartan ca o declarație de sfidare. Imaginea detaliată a unui șarpe și a unei puști cu textul „Come And Take It” sunt imprimate pe partea din față a acestui tricou. Tricoul grafic Come And Take It este construit dintr-un amestec de bumbac și poliester pentru o combinație câștigătoare de confort imbatabil și durabilitate robustă. Excelent pentru uz militar, echipele Airsoft și moda de zi cu zi.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. Compozitie 60% bumbac,  40% polyester.

M: 48 cm
L: 53.4 cm
XL: 58.4 cm