Tricou cu Maneca Lunga Colored Camo T-Shirt Marimi pana la 3XL

Tricou cu Maneca Lunga Colored Camo T-Shirt Marimi pana la 3XL

119.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Cand vine vorba de un tricou camo cu mânecă lungă perfect, ati gasit exact ceea ce cautati! Materialul din bumbac și poliester asigură un aspect confortabil și durabil. Funcționează bine ca strat de bază sub gecile noastre de Pilot MA-1 sau M-65 sau poate fi purtat singur ca atare. Este o bluza excelentă pentru Paintball, Airsoft, uniforme de echipă și îmbrăcăminte generală de zi cu zi. Produs importat din USA. Made in China. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Cand vine vorba de un tricou camo cu mânecă lungă perfect, ati gasit exact ceea ce cautati! Materialul din bumbac și poliester asigură un aspect confortabil și durabil. Funcționează bine ca strat de bază sub gecile noastre de Pilot MA-1 sau M-65 sau poate fi purtat singur ca atare. Este o bluza  excelentă pentru Paintball, Airsoft, uniforme de echipă și îmbrăcăminte generală de zi cu zi.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Produs importat din USA. Made in China.

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul.

S: 46 cm

M: 48 cm

L: 53.4 cm

XL: 58.4 cm

2XL: 64 cm

3XL: 68.5 cm