Tricou cu Maneca Lunga Honor and Respect Marimi pana la 3XL

Tricou cu Maneca Lunga Honor and Respect Marimi pana la 3XL

119.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul cu mânecă lungă este confecționat dintr-un material combinatie bumbac 60% cu poliester 40%, confortabil si respirabil. Grafica deosebita, motivationala si eleganta a acestui tricou este asigurata de combinatia de culori albastru, alb si negru. Thin Blue Line Flag Graphics Located On The Front And Back Of The Long Sleeve Tee The Long Sleeve T-Shirt Is Made From A Comfortable, Breathable Cotton Poly Material Back Graphic Features A Vertical Honor & Respect Thin Blue Line Flag Thin Blue Line Flag Graphic Located On The Left Chest (3.3” X 2”) 60% Cotton / 40% Polyester
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul cu mânecă lungă este confecționat dintr-un material combinatie bumbac 60% cu poliester 40%, confortabil si respirabil. Grafica deosebita, motivationala si eleganta a acestui tricou este asigurata de combinatia de culori albastru, alb si negru.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

  • Thin Blue Line Flag Graphics Located On The Front And Back Of The Long Sleeve Tee
  • The Long Sleeve T-Shirt Is Made From A Comfortable, Breathable Cotton Poly Material
  • Back Graphic Features A Vertical Honor & Respect Thin Blue Line Flag
  • Thin Blue Line Flag Graphic Located On The Left Chest (3.3” X 2”)
  • 60% Cotton / 40% Polyester