TRICOU Liberty or Death – Premium Men’s T-Shirt

TRICOU Liberty or Death – Premium Men’s T-Shirt

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 149.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul detine design cu drepturi de autor si este printat in USA. Calitate PREMIUM. Import USA. Tricoul 100% bumbac, pre-shrunk (“pre-micsorat” pentru a nu se micsora la spalarile ulterioare) este foarte placut la atingere si la purtare, made in Haiti. Ghid de marimi: Marime M: lungime 71 cm, piept 51 cm Marimea L: lungime 73.6 cm, piept 56 cm Marimea XL: lungime 76.2 cm, piept 61 cm Marimea 2XL: lungime 80 cm, piept 66 cm Cu cele mai autentice și dinamice modele pe piata, aceasta linie de tricouri militare au redefinit genul. Cu aproape 2 decenii de dezvoltare, firma 7.62 Design prin selecția iconică de tricouri militare este alegerea excelenta pentru clientii dedicati impresionantului stil military. Întotdeauna la țintă, sărbătorind spiritul războinic!
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul detine design cu drepturi de autor si este printat in USA. Calitate PREMIUM. Import USA.

Tricoul 100% bumbac, pre-shrunk (“pre-micsorat” pentru a nu se micsora la spalarile ulterioare) este foarte placut la atingere si la purtare, made in Haiti.

Ghid de marimi:

Marime M: lungime 71 cm, piept 51 cm

Marimea L: lungime 73.6 cm, piept 56 cm

Marimea XL: lungime 76.2 cm, piept 61 cm

Marimea 2XL: lungime 80 cm, piept 66 cm

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. 15 lei este taxa de transport oriunde in tara, livram prin Fan Courier, GLS si Sameday courier.

Cu cele mai autentice și dinamice modele pe piata, aceasta linie de tricouri militare au redefinit genul. Cu aproape 2 decenii de dezvoltare, firma 7.62 Design prin selecția iconică de tricouri militare este alegerea excelenta pentru clientii dedicati impresionantului stil military.
Întotdeauna la țintă, sărbătorind spiritul războinic!

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

TRICOU CU MANECA LUNGA LET ME ENTERTAIN YOU! Longsleeve T-Shirt Black

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Hello BIKERS & ROCKERS! SIGUR gasiti ceva pe gustul vostru! Tricoul cu maneca lunga este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele, fără azot. Import UK. In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie BIKER’S si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata. The necromancer chants his occult incantations and the winged beast awakens from her age-long slumber, smashing from the magma that has encased her. Eyes glow wildly, wings unfurl and sharp teeth gnash at the night sky as a reborn terror escapes back into the world.Longsleeve T-Shirt Black is made of Top Quality 100% Cotton, Jersey using skin friendly, Azo-free, Reactive dyes
139.00 Lei 79.00 Lei