TRICOU NAVY T-Shirt Licenta Oficiala Marimi pana la 3XL

TRICOU NAVY T-Shirt Licenta Oficiala Marimi pana la 3XL

79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Indiferent dacă sunteți membru al armatei sau doriți doar să vă arătați sprijinul, tricoul Navy este îmbrăcămintea ideală pentru antrenament sau îmbrăcăminte casual. NAVY este tiparit pe fata si steagul american stilizat pe mâneca dreaptă. Construit dintr-un material ușor de bumbac / poliester care vă menține i confortabil toată ziua, tricoul este ideal pentru antrenamente sau pentru a fi purtat zi de zi. Produs cu licenta oficiala US Navy.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Indiferent dacă sunteți membru al armatei sau doriți doar să vă arătați sprijinul, tricoul Navy este îmbrăcămintea ideală pentru antrenament sau îmbrăcăminte casual. NAVY este tiparit pe fata si steagul american stilizat pe mâneca dreaptă. Construit dintr-un material ușor de bumbac / poliester care vă menține i confortabil toată ziua, tricoul este ideal pentru antrenamente sau pentru a fi purtat zi de zi.

Produs cu licenta oficiala US Navy.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.