TRICOU NYPD YELLOW PRINTED TEE/licenta oficiala

TRICOU NYPD YELLOW PRINTED TEE/licenta oficiala

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 159.00 Lei
49.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou să fie o alegere excelenta pentru oricine. Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din țară pentru a purta acest tricou. Tricoul NYPD va face pe oricine să arate bine. Produs importat din US. Made in Honduras. FACT: On November 28, 2012, not a single shooting, murder, stabbing or other incident of violent crime was reported. This great looking T-shirt will let you show your support for members of the NYPD crime scene investigation unit. Made from the highest-quality material available, this tee will continue to look great for years to come.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed.
NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou să fie o alegere excelenta pentru oricine.

Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din țară pentru a purta acest tricou. Tricoul NYPD va face pe oricine să arate bine.
Produs importat din US.
Made in Honduras.

FACT: On November 28, 2012, not a single shooting, murder, stabbing or other incident of violent crime was reported. This great looking T-shirt will let you show your support for members of the NYPD crime scene investigation unit. Made from the highest-quality material available, this tee will continue to look great for years to come.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.