TRICOU Officially Licensed NYPD T-shirt

TRICOU Officially Licensed NYPD T-shirt

99.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Dacă sunteți in cautarea unui tricou extrem de confortabil, atunci ati gasit exact ce va doriti! NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. O mare atenție la detalii și design face ca acest tricou să fie o alegere excelenta pentru oricine. Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din US pentru a purta acest tricou. Tricoul NYPD va face pe oricine să arate bine! Produs Importat din US. Made in Honduras. Officially Licensed By City Of New York Navy Blue T-shirt With Multi-color 1 Sided Print NYPD In White Along With NYPD Emblem Includes Hologram Hang Tag.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricou cu licenta oficiala NYPD, 100% Bumbac, include etichetă hologramă Official Licensed. Dacă sunteți in cautarea unui tricou extrem de confortabil, atunci ati gasit exact ce va doriti! Culoarea este bleumarin.

NYPD este cea mai mare forță de poliție municipală din Statele Unite. Nu trebuie să fiți membru al celei mai mari forțe de poliție municipală din US pentru a purta acest tricou. Tricoul NYPD va face pe oricine să arate bine! Design-ul este realizat si printat prin serigrafie de inalta calitate.

Tricourile sunt import US, sunt regular fit, sunt ceva mai mari decat marimile europene la marimile XL si 2XL, va rugam sa tineti cont de detallile de mai jos. Daca aveti nelamuriri, ne puteti contacta oricand la 0740 435 134. Raspundem la telefon inclusiv in week-end.

S: 43 cm, dimensiune piept măsurat de la un subrat la altul, 55-60 kg.
M: 48 cm, dimensiune piept măsurat de la un subrat la altul, 60-75 kg.
L: 53 cm, dimensiune piept măsurat de la un subrat la altul,75-90 kg.
XL: 59 cm, dimensiune piept măsurat de la un subrat la altul, 90-100 kg.
2XL: 64 cm, dimensiune piept măsurat de la un subrat la altul, 100-120 kg.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 16 lei, oriunde in tara.
Produs Importat din US.
Made in Honduras.

Officially Licensed By City Of New York

Navy Blue T-shirt With Multi-color 1 Sided Print NYPD In White Along With NYPD Emblem Includes Hologram Hang Tag.

Clienții care au cumpărat acest produs, au mai cumpărat

OCHELARI DE SOARE tactici AR-7 Sport

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.
59.00 Lei