TRICOU POLICE Black T-Shirt Marimi pan ala 3XL

TRICOU POLICE Black T-Shirt Marimi pan ala 3XL

79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Tricou Police Import USA, combinatie bumbac cu poliester, extrem de confortabil si usor. Este inscriptionat cu POLICE pe fata si pe spate. Rothco 2-Sided Police T-Shirt is constructed with a comfortable and durable poly cotton blend shirt. The Police T-Shirt features a black T-shirt with white lettering on both sides.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricou Police Import USA, combinatie bumbac cu poliester, extrem de confortabil si usor. Este inscriptionat cu POLICE pe fata si pe spate.
Rothco 2-Sided Police T-Shirt is constructed with a comfortable and durable poly cotton blend shirt. The Police T-Shirt features a black T-shirt with white lettering on both sides.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Etichete produs