Tricou Scorpion Army AR 670-1 Coyote Brown, Marimi pana la 4XL

Tricou Scorpion Army AR 670-1 Coyote Brown, Marimi pana la 4XL

79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul AR 670-1 Coyote Brown este făcut în conformitate cu reglementările armatei americane și este complet compatibil cu uniformele Multicam și Scorpion OCP (model operațional de camuflaj). Tricoul Coyote Brown este confecționat în conformitate cu Regulamentul armatei americane, are in compozitie bumbac si poliester, este extrem de confortabil și durabil. Poate fi purtat ca parte a uniformei tale sau pe cont propriu. Game de marimi, de la S la 4XL. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm 4XL: 72 cm 5XL: 74 cm AR 670-1 Coyote Brown T-Shirt is made to US Army regulations and is fully compliant to wear with both Multicam and Scorpion OCP (Operational Camouflage Pattern) Uniforms. Coyote Brown T-Shirt Is Made To US Army Regulations AR 670-1 Comfortable & Durable Cotton/Poly Crew Neck Tee Shirt Can Be Worn With The US ARMY’s New Scorpion Camo Uniforms Can Be Worn As Part Of Your Uniform Or On Its Own
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul AR 670-1 Coyote Brown este făcut în conformitate cu reglementările armatei americane și este complet compatibil cu uniformele Multicam și Scorpion OCP (model operațional de camuflaj). Tricoul Coyote Brown este confecționat în conformitate cu Regulamentul armatei americane, are in compozitie bumbac si poliester, este extrem de confortabil și durabil. Poate fi purtat ca parte a uniformei tale sau pe cont propriu.

Game de marimi, de la S la 4XL.

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul.

S: 46 cm
M: 48 cm
L: 53.4 cm
XL: 58.4 cm
2XL: 64 cm
3XL: 68.5 cm
4XL: 72 cm
5XL: 74 cm

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.

AR 670-1 Coyote Brown T-Shirt is made to US Army regulations and is fully compliant to wear with both Multicam and Scorpion OCP (Operational Camouflage Pattern) Uniforms.

Coyote Brown T-Shirt Is Made To US Army Regulations AR 670-1
Comfortable & Durable Cotton/Poly Crew Neck Tee Shirt
Can Be Worn With The US ARMY’s New Scorpion Camo Uniforms

Can Be Worn As Part Of Your Uniform Or On Its Own