TRICOU ‘This Is My Rifle’ T-Shirt – Marimi pana la 3XL

TRICOU ‘This Is My Rifle’ T-Shirt – Marimi pana la 3XL

89.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul „This Is My Rifle” este inspirat din crezul de baza USMC Rifleman’s Creed al Marinei Americane (cunoscut și sub numele de Rifle My and The Creed of the United States Marine). Tricoul este combinatie din bumbac / poliester extrem de confortabil si rezistent, are un design tip pușcă tipărită cu citatul USMC „THIS IS MY RIFLE. There are many like it but this one is mine.” Produs importat din US. Made in China. Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul. S: 46 cm M: 48 cm L: 53.4 cm XL: 58.4 cm 2XL: 64 cm 3XL: 68.5 cm 4XL: 72 cm 5XL: 74 cm
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul „This Is My Rifle” este inspirat din crezul de baza USMC Rifleman’s Creed al Marinei  Americane (cunoscut și sub numele de Rifle My and The Creed of the United States Marine). Tricoul este combinatie din bumbac / poliester extrem de  confortabil si  rezistent, are un design tip pușcă tipărită cu citatul USMC „THIS IS MY RIFLE. There are many like it but this one is mine.”

Produs importat din US. Made in China.

Ghid de marimi, dimensiune piept, masurata de la un subrat la altul.

S: 46 cm
M: 48 cm
L: 53.4 cm
XL: 58.4 cm
2XL: 64 cm
3XL: 68.5 cm
4XL: 72 cm
5XL: 74 cm

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.