TRICOU TWISTED SKULLS – T-Shirt Black

TRICOU TWISTED SKULLS – T-Shirt Black

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Preț vechi: 119.00 Lei
79.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele. Import UK. In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata. Tricourile comercializate de catre firma noastra sunt import USA si UK , estimam din experienta noastra ca la unele marimi, tricourile noastre sunt un pic mai mari. Recomandam: S este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 50-60 kg M este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 60-75 kg L este valabil pentru persoanele cu o greutate intre in 75-90 kg XL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 90 kg si 100 kg XXL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 100 la 120 kg Daca aveti dubii sau neclaritati cu privire la marimea dvs., va putem asista cu mare placere oricand telefonic la M: 0740 435 134. Cumparati confortabil, orice retur sau schimb de marime este GRATUIT!
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul este confecționat din bumbac 100% de calitate superioară, de tip Jersey folosind coloranți reactivi de protectie pentru piele. Import UK.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site.In cazul in care marimea dvs. lipseste, pentru a vizualiza toate produsele disponibile in marimea dvs. si pentru a face o selectie cat mai buna, reveniti in categorie si selectati marimea dorita. Se vor afisa toate tricourile cu marimea selectata.

Tricourile comercializate de catre firma noastra sunt import USA si UK , estimam din experienta noastra ca la unele marimi, tricourile noastre sunt un pic mai mari.

Recomandam:

  1. S este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 50-60 kg
  2. M este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 60-75 kg
  3. L este valabil pentru persoanele cu o greutate intre in 75-90 kg
  4. XL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 90 kg si 100 kg
  5. XXL este valabil pentru persoanele cu o greutate intre 100 la 120 kg

Daca aveti dubii sau neclaritati cu privire la marimea dvs., va putem asista cu mare placere oricand telefonic la M: 0740 435 134.

Comparati confortabil, orice retur sau schimb de marime este GRATUIT!