TRICOU US MARINES LICENTA OFICIALA

TRICOU US MARINES LICENTA OFICIALA

89.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Tricoul Marines este confecționat din bumbac 100% pentru un confort maxim si are inscriptionat textul „Marines” cu litere galben aurii pe partea din față a tricoului. Licențiat Oficial de catre Marina Statelor Unite. Produs cu licenta oficiala US Marines Produs Importat din USA Made in Hounduras Marines T-Shirt is made from soft 100% cotton for ultimate comfort. „Marines” is printed in gold lettering across the front of the t-shirt. Officially Licensed By the United States Marine Corps.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Tricoul Marines este confecționat din bumbac 100% pentru un confort maxim si are inscriptionat textul „Marines” cu litere galben aurii pe partea din față a tricoului. Licențiat Oficial de catre Marina Statelor Unite.

Produs cu licenta oficiala US Marines
Produs Importat din USA
Made in Hounduras

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.

Marines T-Shirt is made from soft 100% cotton for ultimate comfort. „Marines” is printed in gold lettering across the front of the t-shirt. Officially Licensed By the United States Marine Corps.