Ochelari de soare Uvex Genesis Ballistic Lens Eyewear

Ochelari de soare Uvex Genesis Ballistic Lens Eyewear

129.00 Lei
Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara. Ochelari de protecție cu lentile balistice Genesis. Ochelarii Uvex Genesis sunt conceputi pentru a oferi un confort maxim, protecție și stil pentru toată ziua. Ochelarii de soare cu lentile balistice Genesis UVEX sunt confectionati in SUA si îndeplinesc standardele armatei americane pentru protecție balistică, depășesc testele de viteză ANSI și CSA. Produs in SUA.
-
+
COMANDA TELEFONIC: 0740 435 134

Ochelari de protecție cu lentile balistice Genesis. Ochelarii Uvex Genesis sunt conceputi pentru a oferi un confort maxim, protecție și stil pentru toată ziua. Ochelarii de soare cu lentile balistice Genesis UVEX sunt confectionati in SUA si îndeplinesc standardele armatei americane pentru protecție balistică, depășesc testele de viteză ANSI și CSA.

Produs in SUA.

Comanda confortabil si cu incredere! Orice produs se poate returna sau schimba fara nici un cost din partea dvs. Plata se poate face la livrare sau puteti plati in deplina siguranta cu cardul bancar pe site. Taxa de transport este 15 lei, oriunde in tara.