Contactați-ne

Site-ul este www.vreausapca.ro. Denumirea companiei este Rexford Communication. Excelenta In Calitate!

Pasiunea noastra inseamna bucuria și dorinta de a furniza produse de cea mai buna calitate, suntem axati pe sepci si tricouri in principal. Pe langa produsele prezente pe site, care se livreaza in 1-3 zile din depozitul din Bucuresti, realizam cu succes si la calitate premium, la cerere, comenzi corporate pentru sepci, cantitate minima 50-100 de bucati. Exemplificam, sepcile IPA. SNPPC. Sepcile pentru Federatia de Atletism si Fitness. Sepcile personalizate ale D-lui Helmuth Duckadam.

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice SEAP. REXFORD COMMUNICATION, J22/152/2018, RO38743800 Showroom, punct de lucru si centru de expediere: Strada Lantului 3B. Sector 5, zona Marriott, in spate la fosta posta Puisor. Produsele nu se pot cumpara din showroom, produsele se pot achizitiona doar online. Daca doriti sa vedeti produsele noastre in showroom, cu placere va asteptam pe baza unei programari la telefon 0740 435 1

Site-ul este www.vreausapca.ro. Denumirea companiei este Rexford Communication. Excelenta In Calitate!

Pasiunea noastra inseamna bucuria și dorinta de a furniza produse de cea mai buna calitate, suntem axati pe sepci si tricouri in principal.

Pe langa produsele prezente pe site, care se livreaza in 1-3 zile din depozitul din Bucuresti, realizam cu succes si la calitate premium, la cerere, comenzi corporate pentru sepci, cantitate minima 50-100 de bucati. Exemplificam, sepcile IPA. SNPPC. Sepcile pentru Federatia de Atletism si Fitness. Sepcile personalizate ale D-lui Helmuth Duckadam.

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice SEAP.

REXFORD COMMUNICATION
J22/152/2018
RO38743800

Showroom, punct de lucru si centru de expediere: Strada Lantului 3B. Sector 5, zona Marriott, in spate la fosta posta Puisor.

Produsele nu se pot cumpara din showroom, produsele se pot achizitiona doar online. Daca doriti sa vedeti produsele noastre in showroom, cu placere va asteptam pe baza unei programari la telefon 0740 435 134. Cost de transport 16 lei, oriunde in tara, livram prin GLS, Fan Courier, Urgent Cargus.

width=

Produsele care sunt  prezente pe site, se livrează din depozitul nostru din Bucuresti.

Gama de produse:

  1. Produse military si tactice cu licente oficiale: NYPD, US Army, US Navy, US Air Force. Import USA.
  2. Sepci si tricouri ROMANIA. RO ARMY. ROMANIA PATRIOT. VETERAN. Sepcile sunt design propriu, made in Vietnam China.
  3. Sepci destinate fortelor de ordine: Pompierii, Politia, Politia de frontiera, Politia penitenciara, Jandarmeria, Security, Politia animalelor, Ambulanta, Smurd.
  4. Produse cu tematica MMA si ROCK, Import USA. Brand-uri Affliction, Xtreme Couture, Konflic.
  5. Produse cu tematica si destinate BIKER-irilor, si fetelor BIKER-itze. Tricouri, hanorace. Brand SPIRAL DIREC, Import UK. Accesorii gen bandane moto, sepci, bratari, caculite, patch-uri.

Va respectam si dorim sa aveti o experienta cat mai placuta alaturi de noi. Din acest motiv, daca doriti sa inlocuiti produsul sau sa schimbati marimea, orice retur sau schimb de marime este gratuit pentru dvs. Costurile de transport vor fi achitate de catre noi in totalitate.

Cumpara confortabil. No stres!

Compania REXFORD COMMUNICATION importa exclusiv din USA, produsele comercializate pe site-ul www.vreausapca.ro

*
*
*